Nu är snart året 2018 till ända och vi på Mapab Solar är väldigt nöjda med det arbete vi lagt ner under året och all den feedback som fått från alla våra härliga kunder.

Det är inte många dagar kvar till Jul och vi räknar in dagarna till det nya året. Som så många andra så kommer även vi att gotta oss med lite julledighet och saffransbullar. Vi har mycket att se fram emot och många roliga projekt att beta av. Från Julafton till och med mitten av januari kommer det att förekomma en del avvikelser kring öppettider och tillgänglighet på både e-post och telefonsupporten. Vid akuta fall kommer vi att finnas tillgängliga via e-post men begränsad under mellandagarna. Telefon-supporten kommer att vara avstängd vilket innebär att vi inte kommer att ta emot några samtal. Den 17 januari 2019 är vi åter tillbaka i full styrka.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Mapab Solar

Lämna en kommentar
 

På grund av valuta- och råvarupris har vi tvingats till prisjusteringar på vissa produktgrupper. Nya priser börjar gälla från och med 1:a december.

Vissa artikelnummer har också ändrats till en mer strukturerad serie. Detta påverkar inte e-nummer, då de blir samma som tidigare. Vi har också utökat hela vårt sortiment till e-nummerbanken.

Vill du som kund av oss få en uppdaterad prislista, vänligen kontakta oss.

Från och med idag finns även våra produkter listade på webben, priser och varianter kommer finnas tillgängliga för registrerade kunder inom kort.

Lämna en kommentar
 

Året ut har vi rekryterat en ny medarbetare! Jimmy har jobbat med IT, design- och webbutveckling i över tio år. Han kommer finnas på plats fram till årsskiftet, med fokus på webben. Vi planerar följande uppdateringar:

Komplett artikelregister på webben

  • Priser för registrerade kunder
  • Produktfoton
  • Information om produkter

Nya monteringsanvisningar

  • Omarbetade monteringsanvisningar
  • Hämta hem direkt från webben

Håll till godo!

Lämna en kommentar
 

Ansök om konto hos oss

Nu kan ni själva få pris på underkonstruktion för solceller. Skicka era uppgifter till oss och få tillgång till vår offertkalkyl. Så här går ni till väga:

Klicka på knappen nedan för att fylla i era kunduppgifter. När ni skickat in era uppgifter kommer vi att granska dem och se så att allt stämmer. Vi skapar sedan ett konto åt er och ni kommer automatiskt får era inloggningsuppgifter skickade till den e-postadress ni angav.

Vi uppskattar gärna feedback från er upplevelse på vår hemsida och offertkalkyl. Upplever ni problem, vänligen kontakta oss.

Lämna en kommentar
 

Välkommen till nya Mapab.se

Nu har vår nya hemsida lanserats, med helt ny offertkalkyl.

Tiderna förändras och så gör även vi. Nu lanserar vi en modern hemsida som är responsiv, dvs att den funkar på alla dina enheter, vare sig du sitter framför dator eller mobilen.

För våra registrerade kunder kommer vi i de närmsta veckorna rulla ut konton som ger er tillgång till vår nya offertkalkyl. Allting sker på webben och ni kommer i framtiden även att kunna se er historik.

Lämna en kommentar